مراسم رونمایی از چهارمین مجلد نشریه علمی-فرهنگی انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات اسپانیایی برگزار می شود

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۳ کد : ۱۷۰۶۳ نشریات
مراسم رونمایی از چهارمین مجلد نشریه علمی-فرهنگی انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات اسپانیایی به همت خانه نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری نشریه لا پلوما با حضور دکترعبدالله معتمدی ریاست محترم دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر سیدجلال دهقانی فیروزآبادی معاون محترم پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر ماندانا تیشه‌یار مدیر محترم همکاری های بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر نجمه شیبری، آنخل لوسادا فرناندث (سفیر محترم پادشاهی اسپانیا) و گیرموآخاندروپونته اوردوریکا (سفیر محترم ایالات متحده مکزیک) یکشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۱ به صورت مجازی برگزار می شود.

نشانی شرکت در جلسه

با گزینه میهمان وارد شوید