اطلاعیه اول: بارگزای فایل نشریات در سامانه جامع نشریات دانشگاهی

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۷۱۹۲ اطلاعیه ها نشریات
مدیر مسئولان نشریه دانشجویی برای عدم محرومیت از حق رأی مطابق آیین‌نامه هجدهمین دوره انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی(مجازی) هرچه سریع‌تر نسبت به بارگزای فایل نشریات خویش در سامانه جامع نشریات دانشگاهی به نشانی زیر اقدام نمایید.
اطلاعیه اول: بارگزای فایل نشریات در سامانه جامع نشریات دانشگاهی

مطابق شیوه‌نامه برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی یکی از شرایط حق رای مدیر مسئول نشریه، انتشار شماره نشریه مطابق جدول زیربه تناسب دوره زمانی انتشار می‌باشد.

کسب اطلاعات بیشتر (ساعات اداری): ۰۲۱-۴۸۳۹۳۵۱۸    -    ۰۹۹۱۸۸۲۲۴۵۷

دوره زمانی انتشار نشریه