«نشست مجازی مجمع عمومی کانون مهدویت»

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۴ کد : ۱۷۳۵۵ کانون ها
«نشست مجازی مجمع عمومی کانون مهدویت» به همت واحد کانون های فرهنگی هنری مذهبی، ادبی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، کارشناسان فرهنگی، دبیر کانون مهدویت، اعضای شورای مرکزی و اعضای دانشجویی کانون مهدویت سه شنبه ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۸ الی ۲۰ به منظور هم اندیشی و گفتگو با مجمع عمومی کانون و تکمیل فرآیند انتخابات برگزار می شود.
«نشست مجازی مجمع عمومی کانون مهدویت»

«نشست مجازی مجمع عمومی کانون مهدویت» به همت واحد کانون های فرهنگی هنری مذهبی، ادبی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور  معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، کارشناسان فرهنگی، دبیر کانون مهدویت، اعضای شورای مرکزی و اعضای دانشجویی کانون مهدویت سه شنبه 17 اسفندماه 1400، ساعت 18 الی 20 به منظور هم اندیشی و گفتگو با مجمع عمومی کانون و تکمیل فرآیند انتخابات برگزار می شود.

لینک ورود به جلسه: