«نشست مجازی مجمع عمومی کانون خیریه»

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۶ کد : ۱۷۳۵۶ کانون ها
«نشست مجازی مجمع عمومی کانون خیریه» به همت واحد کانون های فرهنگی هنری مذهبی، ادبی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، کارشناسان فرهنگی، دبیر کانون خیریه، اعضای شورای مرکزی و اعضای دانشجویی کانون خیریه پنجشنبه ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۸ الی ۲۰ به منظور هم اندیشی و گفتگو با مجمع عمومی کانون و تکمیل فرآیند انتخابات برگزار می شود.
«نشست مجازی مجمع عمومی کانون خیریه»

لینک ورود به جلسه: