۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۷۳۶۸ اطلاعیه ها نشریات
فراخوان مقاله نهمین شماره دوره جدید فصلنامه علمی تخصصی “تسبیح” (انجمن علمی_دانشجویی علوم قرآن و حدیث) منتشر شد و آماده دریافت مقالات شما با موضوعیت علوم قرآن و حدیث و مطالعات بین رشته‌ای است.

فراخوان مقاله نهمین شماره دوره جدید فصلنامه علمی تخصصی “تسبیح”  (انجمن علمی_دانشجویی علوم قرآن و حدیث)  منتشر شد و آماده دریافت مقالات شما با موضوعات علوم قرآن و حدیث و مطالعات بین رشته‌ای است.

علاقه مندان در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می توانند آثار خود را تحت عنوان مقاله، ترجمه و پژوهش‌های دانشگاهی به انجمن علمی_دانشجویی علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبایی ارسال نمایند.

مقالات علمی خود را از طریق آدرس ایمیل ذیل ارسال نمایید: fardindarabi@gmail.com

برای دیدن مقالات فصلنامه شماره ۵، 6، 7 و 8 تسبیح اینجا را کلیک نمایید.

کلید واژه ها: فصلنامه علمی تخصصی تسبیح فصلنامه تسبیح انجمن علمی_دانشجویی علوم قرآن و حدیث