کارگاه روزنامه نگاری

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۷۳۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
کارگاه روزنامه‌نگاری «خبر، مصاحبه و گزارش» با تدریس رضا اسماعیلی
کارگاه روزنامه نگاری ویژه خبر، مصاحبه و گزارش

دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه «روزنامهنگاری ویژه خبر، مصاحبه و گزارش» را با تدریس رضا اسماعیلی، سردبیر سابق روزنامه اطلاعات و مدرس دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها از اواخر آبان در ۱۶ جلسه تخصصی برگزار میکند.

زمان آغاز ثبت‌نام برای این کارگاه که توسط انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشکده علوم ارتباطات و با همکاری پایگاه خبری عطنا صورت می‌گیرد، از هم‌اکنون به مدت و ظرفیت محدود اعلام شده است.

زمان برگزاری این کارگاه از ۲۵ آبان‌ماه به مدت ۱۶ جلسه اختصاصی در روز سه شنبه‌ها، ساعت ۱۰ الی ۱۳، میانه‌های روز و مکان آن دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه واقعه در پردیس شماره یک در دهکده المپیک است.

باقری، دبیر دبیران انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشکده ارتباطات در این‌باره تاکید کرد: این اولین بار است که انجمن‌های علمی با همکاری عطنا چنین کارگاه متفاوتی را برگزار می‌کنند که تکنیک‌های خاص و تجربی روزنامه‌نگاری را به دانشجویان علاقه‌مند به این حوزه منتقل سازد.

گفتنی است به تمام شرکت‌کنندگان گواهی معتبر دانشگاهی از طرف دانشگاه علامه طباطبائی و پایگاه خبری عطنا ارائه خواهد شد.

علاقمه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۴۸۳۹۲۵۳۲ و ۴۸۳۹۲۶۴۳ تماس بگیرند.