اکران فیلم سیانور به همراه نقد و بررسی

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۷۶۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اکران فیلم سیانور به همراه نقد و بررسی

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، چهارشنبه ۲۶ آبان ماه فیلم سینمایی سیانور را اکران و سپس نقد و بررسی می‌کند.

این فیلم ساعت ۱۳ در محل سالن آمفی تئاتر این دانشکده واقع در دانشکده مدیریت و حسابداری و با حضور محمدجواد غلامرضاکاشی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی و هادی خانیکی مدیرگروه ارتباطات دانشکده علوم ارتباطات به عنوان منتقد، اکران می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای تهیه بلیط در تاریخ‌های ۲۳، ۲۴ و ۲۵ آبان ماه، به دانشکده مدیریت و حسابداری مراجعه و یا با شماره ۰۹۳۶۸۳۷۷۲۲۶ تماس حاصل کنند.

گفتنی است سیانور فیلمی به کارگردانی بهروز شعیبی، نویسندگی مسعود احمدیان و تهیه‌کنندگی سید محمود رضوی محصول سال ۱۳۹۴ است. این فیلم برای نمایش در بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر پذیرفته شد و در جشنواره حضور داشت، همچنین این فیلم در تاریخ ۲۸ مهر ۱۳۹۵ در سینماهای ایران اکران شده است.