گزارش تصویری:

نشست صمیمانه دانشجویان با مسئولین دانشگاه علامه طباطبائی

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۷۶۸۷
نشست صمیمانه دانشجویان با مسئولین دانشگاه علامه طباطبائی ویژه مقاطع تحصیلی دکتری (ورودی ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰)، کارشناسی ارشد (ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰) و کارشناسی (ورودی ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸) یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۱۸ در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد.
نشست صمیمانه دانشجویان با مسئولین دانشگاه علامه طباطبائی

این مراسم با حضور دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، معاونین دانشگاه، روسای دانشکده ها و مدیران و مسئولین در سالن تربیت بدنی دانشگاه با اجرای برنامه های متنوع از جمله سخنرانی رئیس دانشگاه، تواشیح خوانی به مناسبت میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)، اجرای موسیقی و خاطره گویی دانشجویان، مسابقه بین دانشجویان و .... برگزار شد و در پایان با اقامه نماز مغرب و عشاء، دانشجویان افطاری خود را با مسئولین دانشگاه صرف کردند.