نشست هم اندیشی  مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کارشناسان این معاونت برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۷۹۰۶
نشست هم اندیشی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کارشناسان این معاونت یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ در سالن جلسات این معاونت برگزار شد. در این نشست دکتر عصمت مومنی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مسئولین و کارشناسان حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی به گفت و شنود و بیان نظرات و پیشنهادهای خود پیرامون فعالیتها و همفکری برای چگونگی برگزاری برنامه ها و کیفیت اجرای فعالیتهای فرهنگی برای دانشجویان نو ورودی دانشگاه با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها پرداختند.
نشست هم اندیشی  مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کارشناسان این معاونت برگزار شد

نشست هم اندیشی  مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کارشناسان این معاونت یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد. در این نشست دکتر عصمت مومنی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مسئولین و کارشناسان حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی به گفت و شنود و بیان نظرات و پیشنهادهای خود پیرامون فعالیتها و همفکری برای چگونگی برگزاری برنامه ها و کیفیت اجرای فعالیتهای فرهنگی برای دانشجویان نو ورودی دانشگاه با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها پرداختند.