۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۸ کد : ۱۸۰۱۵ نشریات
جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه۱۴۰۰ برگزار می شود و تمامی درخواست های ثبت شده در سامانه نشریات وزارت عتف پس از تاریخ یکشنبه۲۵ فرودین ماه در جلسه بعدی کمیته مطرح خواهد شد.

جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه۱۴۰۰ برگزار می شود و تمامی درخواست های ثبت شده در سامانه نشریات وزارت عتف پس از تاریخ یکشنبه25 فرودین ماه در جلسه بعدی کمیته مطرح خواهد شد.

برای راهنمائی بیشتر با با شماره تماس کارشناس نشریات ۰۹۹۱۸۸۲۲۴۵۷ در واتساپ ارتباط بگیرید.