ویژه برنامه ی دیباچه (قسمت اول) با موضوع فرهنگ و هنر ایرانی شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می شود

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۸۰۶۰ اطلاعیه ها کانون ها
ویژه برنامه ی دیباچه (قسمت اول) به همت کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع:فرهنگ و هنر ایرانی به منظور سر آغازی دوباره ی برای درخشش کانون های فرهنگی،هنری، ادبی و مذهبی شنبه ۳۱ اردیبهشت، ساعت ۱۳:۳۰ در آمفی تئاتر دانشکده ی مدیریت برگزار می شود.
ویژه برنامه ی دیباچه (قسمت اول)  با موضوع فرهنگ و هنر ایرانی شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می شود

ویژه برنامه ی دیباچه (قسمت اول) به همت کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع فرهنگ و هنر ایرانی به منظور سر آغازی دوباره ی برای درخشش کانون های فرهنگی،هنری، ادبی و مذهبی شنبه ۳۱ اردیبهشت، ساعت ۱۳:۳۰ در آمفی تئاتر دانشکده ی مدیریت برگزار می شود.

سرویس از دانشکده ادبیات به سمت پردیس مرکزی در دسترس خواهد بود.