کسب هفت رتبه برتر توسط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت
انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت که در دانشگاه تهران موفق به کسب هفت رتبه برتر شدند.
جشنواره بینالمللی حرکت از یکشنبه (اول خرداد) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آغاز به کار کرد و نمایشگاه آثار رسیده به این جشنواره نیز از همان روز در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برپا شد. این جشنواره امروز سه شنبه سوم خرداد ماه با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان پایان یافت.
رتبه دوم حوزه انجمن برتر (انجمن علمی تکنولوژی آموزشی)
رتبه دوم حوزه انجمن پویا (مدرسه بورس علامه )
شایسته تقدیر اتحادیه علوم سیاسی کشور
مقام سوم حوزه دانشگاه برگزیده
شایسته تقدیر بخش ویژه (انجمن علمی اقتصاد انرژی و محیط زیست)
شایسته تقدیر بخش ویژه (انجمن علمی حقوق خانواده)
شایسته تقدیر در حوزه محتوای دیجیتال (انجمن علمی روزنامه نگاری)
این جشنواره با هدف جلب مشارکت دانشجویان در فعالیتهای علمی، شناسایی دانشجویان ممتاز علمی، انتقال تجربیات و همافزایی بین انجمنهای علمی، تقویت ارتباط بین جامعه و صنعت و تمرکز بر حل اولویتهای کشور، تقویت فعالیت های بینرشتهای جمعی و کارگروهی و آشنایی با شرکتها و صاحبان صنایع و افزایش تعاملات علمی از سال ۱۳۸۶ با نام «نمایشگاه دستاوردهای انجمنهای علمی دانشجویی» پایهگذاری و با تغییر نام و ماهیت، بهار سال ۱۳۸۷ نخستین دوره آن با عنوان «جشنواره ملی حرکت» به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر محمدعلی اسلامی در مورد بخشهای این جشنواره و آثار رسیده در هر بخش توضیح داد: در بخش اختراع ۱۳ اثر، انجمنهای برتر ۳۳۷ اثر، انجمنهای پویا ۳۲ اثر، فعالیت خلاقانه ۲۱۸ اثر، کارآفرینی ۷۳ اثر، کتاب ۵۶ اثر، محتوای دیجیتال ۱۴۷ اثر، مسابقه ۱۲۱ اثر، نشریه ۳۰۳ اثر، دانشگاه برتر ۳۵ اثر، اتحادیههای انجمنهای علمی برتر ۱۰ اثر، نشریه اتحادیهها ۴ اثر و بخش بینالملل ۳۰۷ اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است.
روند داوری آثار نیز به گفته دبیر علمی این جشنواره از شهریور گذشته و با بارگذاری آثار در پایگاه اینترنتی آغاز شد، به این شکل که از ۲۰ شهریور تا هفتم آبان ۱۴۰۰ پایگاه اینترنتی جشنواره برای بارگذاری آثار باز شد، سپس از هشتم آبان تا ۲۱ آبان غربالگری اولیه توسط کارشناسان دانشگاه و رفع اشکال صورت گرفت. روند داوری از دوم آبان تا ۲۹ اسفند در بخش علمی ملی و بینالمللی توسط ۳۸۶ نفر از اعضای هیات علمی انجام شد. مرحله نهایی داوری نیز برای آثاری انجام شد که بیشتر از ۵۰ درصد از میانگین امتیاز را کسب کرده بودند؛ این آثار به مرحله نهایی رفتند و داوران به شکل حضوری در وزارت علوم و به صورت مشورتی آثار را از ۱۴ فروردین تا ۱۴ اردیبهشت داوری کردند. بعد از داوریها ۵۶ اثر و انجمن برگزیده و ۶۴ اثر و انجمن شایسته تقدیر شناخته شدند که آثار برگزیده اول تا سوم جوایز نقدی دریافت خواهند کرد و تقدیر از همه گروههای شایسته تقدیر و برگزیده در مراسم اختتامیه این جشنواره فردا (سهشنبه، سوم خرداد) انجام میشود.
جشنواره بینالمللی حرکت همانطور که از نامش پیداست، جشنوارهای پر از نشاط دانشجویی با طعم فعالیتهای علمی و برای نشان دادن تلاشهای امیدوارانه دانشجویانی است که به زودی در طلوع فردا و فرداها باید مسئولیتهای بزرگی را در کشور به دست بگیرند و با تکیه بر تجربهاندوزی روزهای دانشجویی، از عهده آنها به سلامت برآیند.
انجمنهای علمی دانشجویی فرصت مناسبی برای علاقهمندان است که طیف گستردهای از فعالیتها شامل چاپ نشریه، برگزاری مسابقه، جشنواره، همایشهای علمی و نشستهای تخصصی، برگزاری دورههای مهارتاندوزی، اردوها و بازدیدهای علمی فرهنگی، جلسات مناظره و نقد علمی، برپایی نمایشگاههای تخصصی یا تشکیل کارگروههایی برای تبدیل کردن ایدههای علمی و فناورانه به محصول یا دستاورد را میتوانند در آن اجرا کنند.
این انجمنها زیر نظر معاونتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و بر اساس آییننامه تاسیس و فعالیت انجمنها و اتحادیههای انجمنهای علمی دانشجویی مصوب ۲۹ مهر ۱۳۹۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت میکنند.
نظر شما :