ششمین جشنواره دانشگاهی رویش ویژه کانونهای فرهنگی هنری-ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۲ کد : ۱۸۱۷۹ کانون ها
ششمین جشنواره دانشگاهی رویش ویژه کانونهای فرهنگی هنری-ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه های فردی و گروهی ویژه دانشجویان ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ برگزار می شود.

ششمین جشنواره دانشگاهی رویش ویژه کانونهای فرهنگی هنری-ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه های فردی و گروهی ویژه دانشجویان ورودی 99 و 1400 برگزار می شود.

حوزه های فردی:
هنرهای تجسمی(خوشنویسی، پوستر، نقاشی، تصویرسازی و حجم)
ادبی(شعر کلاسیک، شعر نو، نثر ادبی، ترانه و داستان کوتاه)
عکس
نمایشنامه نویسی
فیلمنامه نویسی
موسیقی(تک نوازی سازهای ایرانی و جهانی، آواز)
صنایع دستی(مصنوعات شیشه‌ای/ فلزی/ پارچه‌ای/چوبی/سنگی/سفالی، فرش، گلیم، نگارگری و تذهیب)
ایده پردازی
دکلمه‌خوانی و گویندگی و اجرا

حوزه‌های گروهی:
تئاتر(صحنه،رادیویی،تعزیه و آیین ‌های مذهبی و انقلابی و منولوگ)
فیلم(داستانی، مستند و تجربی)
چند رسانه‌ای (پادکست، موشن گرافیک، نماهنگ(کلیپ) و انیمیشن
موسیقی( نواحی، مذهبی و آئینی"تواشیح و موسیقی عاشورایی"،سرودهای انقلابی و آواز گروهی"گروه کر"،سنتی و اصیل، کلاسیک و مردمی

ویژه دانشجویان ورودی 99 و 1400
استعداد و ویژگی خاص در زمینه‌های فرهنگی، نمایشی،هنری، ورزشی و...
مهلت ارسال آثار :10 خرداد ماه 1401

آثار و گزارش تصویری از فعالیت‌های خود را در قالب ورد به ایمیل rooyesh6.atu@gmail.com  ارسال نمایید.
(لازم به ذکر است آثاری که شامل صنایع دستی، هنرهای تجسمی می شود باید به دبیرخانه پست شود.)
جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره 48393517 دبیرخانه جشنواره تماس حاصل فرمایید و یا با شماره ۰۹۹۳۴۵۷۲۲۵۸ در واتس اپ در ارتباط باشید.

لطفا تمامی آثار اعم از گروهی و فردی را در این قالب(word) به ایمیل ارسال فرمایید

برای دریافت قالب اینجا را کلیک نمایید