پویش اطعام غدیر بمناسبت عید سعید غدیر

۱۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۵ کد : ۱۸۶۹۳
عید سعید غدیر خم، عید ولایت علی بن ابی طالب(ع) و جانشینی بر حقش بر پیامبر اسلام(ص)، یکی از بزرگترین اعیاد مسلمان است که به عیدالاکبر در روایات از آن یاد شده است. در این عید مبارک به جز عیدی دادن سیدها که از قدیم رسم بوده، اطعام و غذا دادن به مومنان نیز مورد تاکید قرار گرفته است و در روایتی از امام صادق(ع) در مفاتیج الجنین چنین فرمودند که غذا دادن به یک نفر در روز عید غدیر مانند غذا دادن به همه پیامبران و صدیقان است. بر همین اساس پویش اطعام غدیر بمناسبت عید سعید غدیر به منظور طرح اطعام با نذورات شما برای نیازمندان آغاز شد.
پویش اطعام غدیر بمناسبت عید سعید غدیر

علاقمندان در صورت تمایل و مشارکت در این طرح، لطفاً با مراجعه به پویش اطعام غدیر به نشانی https://ghadir.org/etaam نذورات خود را ارسال نمایید تا در این امر خداپسندانه سهیم باشید.

کلید واژه ها: پویش اطعام غدیر عید سعید غدیر خم عید ولایت اطعام غدیر

دانشجو ۱۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۷