نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور اعضای این شورا برگزار شد

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۸۹۲۴
 نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی عصر چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ در اتاق شورای ریاست دانشگاه با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد. گفتنی است نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه، دکتر مهدی واحدی معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر کامران شیوندی چلیه مدیر نظارت و ارزایی و مشاور رئیس دانشگاه، دکتر حامد اسدی زهرائی مدیر حراست دانشگاه، دکتر محمدعلی مومنی ها مدیر فرهنگی دانشگاه، خانم زینب حبیب ا... زاده رئیس امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، آقای علیرضا قنبری معاون مدیر فرهنگی دانشگاه، آقای اسماعیل سنجری کارشناس امور فرهنگی دانشگاه، آقای مردانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه و آقای بهرامی دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه تشکیل و مواردی که در دستور جلسه بود مورد تصمیم گیری و مصوب واقع شد.
نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور اعضای این شورا برگزار شد

نشست شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی عصر چهارشنبه 2 شهریور 1401 در اتاق شورای ریاست دانشگاه با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد.