فراخوان شرکت در رویداد کمند ۳ منتشر شد

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۴ کد : ۱۹۰۰۷ اطلاعیه ها
رویداد کمند ۳، رویداد کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر (تحت عنوان طرح کمند) استان تهران با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با محوریت آشنایی دانشجویان با مفاهیم کار، مهارت آموزی و کارآفرینی، ایجاد ارتباط بین دانشجویان و شرکت های دانش بنیان، ایجاد فضای بانشاط در بین دانشجویان و حمایت از ایده ها و طرح های نوآورانه آنها همراه با کارگاه های مهارت افزایی برای اولین بار از روز شنبه اول مردادماه الی سه شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه الزهرا(س) برگزار می شود.
فراخوان شرکت در رویداد کمند ۳ منتشر شد

دانشجویان دختر می توانند آثار، ایده ها و دستاوردهای ارزشمند خود را جهت شرکت در این رویداد ارسال نمایند.

جوایز برگزیدگان هر محور:

رتبه اول: ۳ میلیون تومان جایزه نقدی و لوح تقدیر رویداد
رتبه دوم: ۲ میلیون تومان جایزه نقدی و لوح تقدیر رویداد
رتبه سوم: ۱ میلیون تومان جایزه نقدی و لوح تقدیر رویداد

کارگاه های مهارت افزایی:

۱. کارگاه فن بیان و ارائه مطلب
۲. کارگاه بازاریابی و جذب مشتری و سرمایه گذار
۳. کارگاه برند سازی ایده ها و آشنایی با حق مالکیت فکری اثر
۲. کارگاه آشنایی با اصول کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری

محورهای رویداد:

۱. صنایع دستی( مجسمه، چرم، چوب، زیور آلات و...)
۲. نقاشی، نگارگری، خط نقاشی و خوشنویسی
۳. فناوری و مهندسی
۴. پوشاک( دوخت، طراحی پارچه و لباس)
۵. گرافیک( طراحی پوستر، آرم، اطلاع نگاشت و...)
۶. محیط زیست و گردشگری
۷. ایده های آزاد متناسب با ظرفیت های استان تهران

تقویم رویداد:

مهلت ثبت نام و ارسال تصویر محصول و یا اثر : شنبه اول مردادماه الی پنج شنبه۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۱
زمان داوری: یکشنبه ۲۱ و دوشنبه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۱
ارسال اصل محصول و اثر برای نمایشگاه: چهارشنبه ۲۳ الی پنج شنبه ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۱
برگزاری کارگاه های جانبی: شنبه ۹ الی سه شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۱
برگزاری نمایشگاه: شنبه ۹ الی سه شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۱
برگزاری اختتامیه رویداد: سه شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۱

به تمامی شرکت کنندگانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، گواهی شرکت در رویداد ارائه خواهد شد.
آثار برگزیده در صورت احراز شرایط به صندوق کارآفرینی امید معرفی خواهند شد.

شیوه نامه ارسال ایده و محصول یا اثر

ارسال آثار از طریق:

اطلاعات بیشتر در:

‏kamand۳.alzahra.ac.ir

کسب اطلاعات بیشتر و تلفن تماس با دبیرخانه در ساعات اداری: ۰۹۱۲۲۲۶۱۵۲۷ -۰۲۱۸۵۶۹۲۴۸۸‏