فراخوان برگزاری چهارمین جشنواره ملی کتاب سال انقلاب اسلامی

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۸ کد : ۱۹۰۸۰ اطلاعیه ها
چهارمین دوره جشنواره ملی کتاب سال انقلاب اسلامی، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت حوزه مطالعات انقلاب اسلامی، اندیشه‌های امام خمینی (ره) و اندیشه های مقام معظم رهبری (دام عزه) برگزار خواهد شد.
فراخوان برگزاری چهارمین جشنواره ملی کتاب سال انقلاب اسلامی

لازم به ذکر است که ضروریست آثار شرکت کننده در جشنواره مربوط به سال ۱۴۰۰ باشد.( آثار مربوط به سال های گذشته مورد ارزیابی قرار نمی گیرد.)

شرکت کنندگان محترم می بایست آثار خود را حداکثر تا تاریخ ۳۰ آذر سال جاری به صورت فیزیکی و یا فایل به نشانی دبیرخانه ارسال کنند.

زمان برگزاری جشنواره: بهمن ۱۴۰۱

نشانه دبیرخانه مشترک: تهران، خیابان اسکندری شمالی، خیابان فرصت شیرازی، ساختمان ستادی شماره ۲ دانشگاه آزاد اسلامی، طبقه دوم، مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی.

شماره تماس: ۰۲۱۶۶۴۲۸۹۶۷ و ۰۹۱۲۳۸۸۸۰۴۱

پست الکترونیک: iau.imam@gmail.com