گزارش تصویری:

استقبال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی از دانشجویان ورودی های جدید

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۹۳۰۲
به رسم هر ساله و با توجه به حضوری شدن کامل دانشگاه ها بعد از ایام کرونا معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به استقبال از دانشجویان ورودی های جدید دانشگاه رفت.

این استقبال به مدت یک هفته در مکان درب ورودی اصلی دانشگاه هر روز از صبح الی عصر علاوه بر پذیرایی از دانشجویان به معرفی قسمت های مختلف از این معاونت اعم از (کانونها فرهنگی هنری اجتماعی و مذهبی، انجمن های علمی دانشجویی، نشریات دانشجویی، تشکلهای اسلامی و ...) می پردازد. از ویژگی های دیگر این مراسم همزمان شدن با هفته دفاع مقدس است که نمادهایی به رسم یادبود این ایام در آن تدارک دیده شده است..