با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی از مرکز توانبخشی جانبازان ثارالله بازدید شد

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۹۳۲۸
با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته دفاع مقدس از مرکز توانبخشی جانبازان ثارالله دوشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۱ بازدید شد. این برنامه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  و بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد.

با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته دفاع مقدس از مرکز توانبخشی جانبازان ثارالله دوشنبه ۱۱ مهر 1401 بازدید شد. این برنامه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  و بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد. در این بازدید جانبازان هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطرات خود از هشت سال جنگ تحمیلی پرداختند.

مرکز توانبخشی جانبازان ثارالله محل نگهداری جانبازان قطع نخاع از ناحیه گردن و کمر هشت سال دفاع مقدس می باشد و در حال حاضر تعداد 30 نفر جانباز در این مرکز به صورت دائم و موقت بستری می باشند. روزهای ملاقات از این مرکز هر روز به غیر از روز های تعطیل از 10 صبح الی 12 ظهر می باشد.