مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی

باید رابطه دوسویه بین معاونت فرهنگی  و دانشجو برقرار باشد / معاونت فرهنگی جلوه رحمانی دانشگاه است / تصدی گری اجرای فعالیت را به دانشجو واگذار کنیم

۰۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۰ کد : ۱۹۵۹۴
تعداد بازدید:۱۷۳
مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ظهر امروز دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱ با حضور دکتر مهدی واحدی سرپرست سابق معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر محمدعلی اسلامی سرپرست جدید  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر محمدعلی مومنی ها مدیر فرهنگی دانشگاه و مجموعه کارکنان این معاونت در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
باید رابطه دوسویه بین معاونت فرهنگی  و دانشجو برقرار باشد / معاونت فرهنگی جلوه رحمانی دانشگاه است / تصدی گری اجرای فعالیت را به دانشجو واگذار کنیم

مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی ظهر امروز دوشنبه 9 آبان 1401 با حضور دکتر مهدی واحدی سرپرست سابق معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر محمدعلی اسلامی سرپرست جدید  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر محمدعلی مومنی ها مدیر فرهنگی دانشگاه و مجموعه کارکنان این معاونت در تالار گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر مهدی واحدی معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن معرفی دکتر محمدعلی اسلامی در سمت جدید سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیان داشت: ایشان مسلط به فعالیتهای فرهنگی و آشنا با مسائل حوزه فرهنگی هستند و ورود ایشان به عرصه فعالیت فرهنگی امری جدید برای ایشان نیست، از آنجا که ایشان با آیین نامه ها و شیوه نامه ها آشنا هستند می توان این مورد را امتیازی برای مجموعه فرهنگی دانشگاه دانست. نکته دیگر سابقه فعالیتهای تشکلی دانشجویی ایشان در دوران گذشته است که موجب فهم خوبی از فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه می شود. 

وی افزود: جوان بودن دکتر اسلامی برای تصدی پست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرصت مغتنمی است برای کارکنان و مراجعان به این معاونت و این موجب نزدیکی و درک متقابل بیشتر برای ایجاد مفاهمه خوب است.

باید رابطه دوسویه بین معاونت فرهنگی  و دانشجو برقرار باشد

در قسمت دوم این نشست دکتر محمدعلی اسلامی سرپرست جدید  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن بیان راهبردهای کلی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: کم کاری های  حوزه فرهنگی و اجتماعی تبعات سیاسی و اجتماعی و .... دارد که در قالب ناهنجاری و بروز حوادث خود را نمایان می سازد. نحوه برخورد و برنامه ریزی ما در این حوزه اهمیت فراوانی دارد و از همکاران فرهنگی در دانشگاه توقع نگاه یکپارچه در حوزه دینی، سیاسی، اجتماعی و ... را داریم. فراهم آوری این بستر بر عهده مجموعه فرهنگی دانشگاه است تا این توازن فعالیت ها در حوزه های مختلف و فراگیری افراد برقرار شود. با نگاه صرف کارمندی نمی شود در حوزه فرهنگی کار کرد و توقع می رود شایستگی های تخصصی، حرفه ای و فرهنگی و .... خود را ارتقا دهید، این مسیر نیازمند اشرافیت کارشناس فرهنگی از آیین نامه ها است.

وی افزود: دانشجویی که در حوزه فرهنگی وارد معاونت شده و می خواهد کار فرهنگی انجام دهد باید به آن بها دهیم و برای آن وقت بگذاریم. باید بین معاونت و دانشجو رابطه دوسویه برقرار باشد و این وجه تمایز معاون فرهنگی دانشگاه از سایر معاونتها است. اطلاع از رویدادها و جشنواره هایی که در سطح وزارت علوم برگزار می شود و دخیل کردن کارشناسان و دانشجویان از وظایف مدیران و کارشناسان این حوزه است و این حق دانشجو است که نباید حقش تضییع شود. 

معاونت فرهنگی جلوه رحمانی دانشگاه است

سرپرست جدید  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادامه داد: راهبرد اصلی فعالیت های فرهنگی دانشگاه در حوزه ورود اساتید است و عمده و قالب ارتباط دانشجو در دانشگاه با اساتید است و قطعاً اساتید نقش و تأثیرگذاری بالایی در شاکله دانشجو دارند و باید از این ظرفیت اساتید و جامعه نخبگانی استفاده کرد زیرا می توانند نقش راهبردی در انجام فعالیتها داشته باشند. نکته دیگر تکریم ارباب رجوع است و معاونت فرهنگی جلوه رحمانی دانشگاه است و اینکه اگر آیین نامه ای گفته فلان مورد 7 روز تایید شود، در واقع زمان حداکثری را گفته و در راستای تکریم ارباب رجوع باید فعالیت را تسریع ببخشیم و از باب جلوه رحمانی در زمانی کمتر پاسخ دهیم. یکی دیگر از موارد مسئولیت ما داشتن بیان لین است و پرهیز از تندروی است و تا جایی که می توانیم بستر مناسب برای فعالیتهای دانشجو ایجاد کنیم و در این زمینه نیز باید از جلوه رحمانی برخوردار باشیم.

تصدی گری اجرای فعالیت را به دانشجو واگذار کنیم

دکتر اسلامی بیان داشت: از وظایف معاونت فرهنگی دانشگاه اینکه سعی کنیم دانشجو را وارد فضای فعالیت کنیم و او را دخیل کنیم و تصدی گری اجرای فعالیت را از دوش معاونت رها کنیم و آن را به خود دانشجو واگذار کنیم. مطلوب ما این است که به عنوان مثال دبیر دبیران انجمن های علمی دانشجویی رویداد علمی جشنواره حرکت را در سطح دانشگاه برگزار و رهبری کند و حتی در جشنواره های رویش، تیتر، جشنواره های قرآنی و .... دخیل کردن دانشجو مهمترین فعالیت است. اگر هم در این مسیر دانشجو خطایی را مرتکب شد، بدنه کارشناسی فرهنگی دانشگاه باید آن خطا را پوشش دهد. زیرا خطای دانشجو برای ما پذیرفته شده است و تصحیح گر این خطا باید کارشناسان باشند. 

در قسمت پایانی این نشست ایشان ضمن اشاره به اینکه با توجه به سمت مدیر کل وزارت علوم برای بنده، در ماه های گذشته پیگیر فرایندی بودیم که برای مطالبه گری دانشجویان خارج از گروه ها و تشکل ها و نهادها باید بستری مهیا باشدکه جمعی و گروهی از دانشجویان بتوانند با درخواست از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در قالب یک حد و مرز مشخص مجوز تجمع بگیرند. و این اهمیت حوزه فرهنگی را می رساند زیرا با باورهایی دانشجویان سروکار دارد.


نظر شما :