گزارش تصویری:

نشست صمیمانه اعضای منتخب شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی با حضور دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۲ کد : ۱۹۷۵۵ انجمن ها
نشست صمیمانه اعضای منتخب شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی به مناسبت افتتاحیه فعالیتهای انجمن های علمی دانشجویی با حضور دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه، دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر محمدعلی مومنی ها مدیر فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی بعدازظهر امروز دوشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد و دانشجویان به گفت و شنود مستقیم با مسئولان دانشگاه و طرح دیدگاه های خود پرداختند.

اخبار تکمیلی این نشست به زودی بارگذاری می شود....