کسب سه مقام برگزیده برای دانشگاه علامه طباطبائی در دهمین جشنواره ملی رویش

۲۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۰ کد : ۱۹۷۷۷ کانون ها
دهمین جشنواره ملی رویش با حضور فعالان کانون‌های فرهنگی-دانشجویی و کارشناسان و مدیران حوزه‌های فرهنگی دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه شیراز به مدت سه روز ۲۳ آبان تا ۲۵ آبان ۱۴۰۱ با اعلام اسامی برگزیده ها به کار خود پایان داد. در این رویداد فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب سه مقام برگزیده از دهمین جشنواره ملی رویش شد.
کسب سه مقام برگزیده برای دانشگاه علامه طباطبائی در دهمین جشنواره ملی رویش

دهمین جشنواره ملی رویش با حضور فعالان کانون‌های فرهنگی-دانشجویی و کارشناسان و مدیران حوزه‌های فرهنگی دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه شیراز به مدت سه روز  ۲۳ آبان تا  ۲۵ آبان ۱۴۰۱ با اعلام اسامی برگزیده ها به کار خود پایان داد. در این رویداد فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب سه مقام برگزیده از دهمین جشنواره ملی رویش شد.

برگزیدگان حوزه فردی:

1- نیکا شمس کلائی کسب مقام اول در بخش ارائه اجرا

2- محبوبه عبداللهی کسب مقام اول بخش ادبی نثر ادبی

برگزیده حوزه کانونی

3- کانون مهدویت کسب مقام کانون برگزیده (رتبه دوم کشوری)

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه این موفقیت بزرگ را به دانشجویان، کانون های برگزیده و خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی تبریک می گوید.