پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۹۹۰۰ اطلاعیه ها
معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان را در دو بخش ادبی و هنری، به میزبانی دانشگاه شاهد برگزار نماید.
پنجمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

علاقمندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۱ در سامانه Arbaeen.Dmsrt.ir بارگذاری نمایند. بدیهی است به آثار ارسالی پس از تاریخ اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد. لازم به ذکر است ارسال اثر برای افرادی که در سوگواره‌های دانشگاهی در ایام اربعین سال جاری شرکت کرده‌اند بلامانع است.

نشانی دبیرخانه مرکزی: تهران، ابتدای آزاد راه تهران- قم، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) سازمان مرکزی دانشگاه شاهد، طبقه سوم، معاونت فرهنگی و اجتماعی (کد پستی: ۳۳۱۹۱۱۸۶۵۱-) شماره تماس :۵۱۲۱۵۰۲۱-۰