۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۲ کد : ۲۰۰۸۴ اطلاعیه ها نشریات
جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی چهارشنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود و تمامی درخواست های ثبت شده در سامانه نشریات وزارت عتف پس از تاریخ یکشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۱ در جلسه بعدی کمیته مطرح خواهد شد.

جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی چهارشنبه 23 آذرماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود و تمامی درخواست های ثبت شده در سامانه نشریات وزارت عتف پس از تاریخ یکشنبه 20  آذرماه ۱۴۰۱ در جلسه بعدی کمیته مطرح خواهد شد.

برای راهنمائی بیشتر با با شماره تماس کارشناس نشریات ۰۹۹۱۸۸۲۲۴۵۷ در پیام‌رسان داخلی بله و ایتا ارتباط بگیرید.