گفتگوی بین ادیانی با حضور در کلیسای سرکیس و کنیسای رفیع نیا

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۳ کد : ۲۰۲۲۷ انجمن ها
گفتگوی بین ادیانی به همت انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ با حضور در کلیسای سرکیس و کنیسای رفیع نیا به منظور گفتگو و تبادل نظر دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی با رهبرای این دو کلیسا در زمینه وحدت ادیان برگزار شد.
گفتگوی بین ادیانی با حضور در کلیسای سرکیس و کنیسای رفیع نیا

گفتگوی بین ادیانی به همت انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه 29 آذر 1401 با حضور در کلیسای سرکیس و کنیسای رفیع نیا به منظور گفتگو و تبادل نظر دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده  الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی با رهبرای این دو کلیسا در زمینه وحدت ادیان برگزار شد.

در این برنامه دانشجویان با به صورت مستقیم به پرسش و پاسخ و گفتگو با ادیان ابراهیمی پرداختند.