۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۱ کد : ۲۰۶۲۰ اطلاعیه ها کانون ها
مسابقه کتاب و کتابخوانی به مناسبت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران از ویژه برنامه های ستاد دهه فجر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه، بخشی از کتاب «ایران 20» یا «صعود چهل ساله» را به انتخاب خودتان در یک فایل صوتی و یا ویدئویی حداکثر 5 دقیقه­ ای (به صورت فایل یا لینک) به ایتا 09934572258 و یا ایمیل atu.kanoon1401@gmail.com ارسال فرمایید.

ویژه دانشجویان و کارکنان علمی و اداری

مهلت ارسال: 30 بهمن 1401

به ۴۴ ارائه‌ی برتر مبلغ ۵۰۰ هزار تومان اهدا خواهد شد.

کسب اطلاع بیشتر: 48393517/ 48393524

دریافت کتاب ایران 20