فراخوان همکاری:

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۰۷۷۶ اطلاعیه ها نشریات
برای بیستمین دوره انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی(مجازی) از فعالان نشریات جهت همکاری در کمیته اجرائی انتخابات و هیات نظارت بر انتخابات صورت می پذیرد.

برای بیستمین دوره انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی(مجازی)  از فعالان نشریات جهت همکاری در کمیته اجرائی انتخابات و هیات نظارت بر انتخابات صورت می پذیرد.

وظایف کمیته اجرایی انتخابات:
 مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روزهای برگزاری انتخابات (در صورت تمدید) را بر عهده داشته و ترکیب اعضای آن به شرح زیر می‌باشد:
1- معاون فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار به عنوان رئیس کمیته
2- کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیرکمیته با حکم رئیس کمیته
3- دو یا چهار نفر دانشجو از میان فعالان نشریات (به نسبت حجم کار و گستردگی انتخابات)

وظایف هیأت نظارت بر انتخابات:
 مسئولیت نظارت بر کل روند انتخابات از ابتدا تا انتها اعم از ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آراء و اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد. ترکیب اعضای آن به شرح زیر می‌باشد:
1- معاون فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار به عنوان رئیس کمیته
به عنوان دبیر کمیته بدون حق رأی
2- عضو حقوقدان کمیته ناظر
3- دو نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

علاقه‌مندانی می‌توانند جهت ثبت نام از طریق لینک زیر حداکثر تا روز یکشنبه 30 بهمن ماه 1401 اقدام نمایند.

کسب اطلاعات بیشتر (ساعات اداری) ۰۲۱-۴۸۳۹۳۵۱۸   و   ۰۹۹۱۸۸۲۲۴۵۷