کارگاه تدوین فیلم (کار با پروژه آماده در نرم افزار های پریمیر و افتر افکت)

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۸ کد : ۲۰۹۲۲ اطلاعیه ها انجمن ها
کارگاه مثل خارجی ها تدوین کن! (کار با پروژه آماده در نرم افزار های پریمیر و افتر افکت) با تدریس استاد دلیجانی به همت انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی و با همکاری دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی همراه با صدور گواهی معتبر از دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی شنبه  ۱۳ و سه شنبه ۱۶  اسفندماه ۱۴۰۱ ساعت: ۱۵ الی ۱۸ در دانشکده علوم ارتباطات طبقه اول  برگزار می‌شود.
کارگاه تدوین فیلم (کار با پروژه آماده در نرم افزار های پریمیر و افتر افکت)

کارگاه مثل خارجی ها تدوین کن! (کار با پروژه آماده در نرم افزار های پریمیر و افتر افکت) با تدریس استاد دلیجانی به همت انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی و با همکاری دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی همراه با صدور گواهی معتبر از دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی شنبه  ۱۳ و سه شنبه ۱۶  اسفندماه ۱۴۰۱ ساعت: 15 الی 18 در دانشکده علوم ارتباطات طبقه اول  برگزار می‌شود.

هزینه دوره: 45 هزار تومان برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و مبلغ 80 هزار تومان برای سایر فراگیران

ثبت نام از طریق آیدی vahabomat@  و شماره 09371778695