کارگاه نرم افزار ایندیزاین

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۷ کد : ۲۱۶۶۷ اطلاعیه ها نشریات
کارگاه نرم افزار ایندیزاین با تدریس دکتر احمدعلی ناجی (طراح و مدرس دوره های گرافیک و صفحه آرایی) روزهای شنبه و یکشنبه؛ ۶ و ۷ خرداد، ساعت ۱۶ الی ۱۹:۳۰ به همت خانه نشریات دانشگاهی و دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.
کارگاه نرم افزار ایندیزاین

همراه با ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم
ثبت نام و شرکت برای تمامی علاقه مندان آزاد می باشد. درخواست‌کنندگان و مسئولان تازه (صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیر/سردبیران) نشریات دانشجویی که تاکنون این دوره‌ را نگذرانده‌اند، اولویت ثبت‌نام دارند.

سهمیه رایگان توسط خانه نشریات دانشگاهی اختصاص می‌یابد.

هزینه برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی: ۸۰ هزار تومان و فراگیران آزاد: ۱۰۰ هزار تومان

ثبت نام در سامانه  otc.atu.ac.ir