۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰ کد : ۲۱۶۶۸ اطلاعیه ها نشریات
دوره آموزش روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی به همراه دوره آموزش گرافیک و صفحه آرایی با تدریس دکتر امیر هوشنگ قلندری، آرمان اعتمادی و آریان شبگرد روزهای سه‌شنبه تا جمعه؛ ۹ تا ۱۲ خرداد، ساعت ۱۰ الی ۱۸  همراه با ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم  به همت خانه نشریات دانشگاهی و دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

دوره آموزش روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی به همراه دوره آموزش گرافیک و صفحه آرایی با تدریس دکتر امیر هوشنگ قلندری، آرمان اعتمادی و آریان شبگرد روزهای سه‌شنبه تا جمعه؛ ۹ تا ۱۲ خرداد، ساعت ۱۰ الی ۱۸  همراه با ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم  به همت خانه نشریات دانشگاهی و دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

ثبت نام و شرکت برای تمامی علاقه مندان آزاد می باشد. درخواست‌کنندگان و مسئولان تازه (صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیر/سردبیران) نشریات دانشجویی که تاکنون این دوره‌ را نگذرانده‌اند، اولویت ثبت‌نام دارند.

ثبت نام در سامانه  farakhan.dmsrt.ir