کارگاه جادوی کلام؛ هنر بیان و سخنوری

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۵ کد : ۲۱۷۹۷ اطلاعیه ها کانون ها
کارگاه جادوی کلام؛ هنر بیان و سخنوری با تدریس خانم فریده فرخی نژاد (گوینده و مجری صدا و سیما، ۳۰ سال سابقه اجرا و گویندگی در رسانه ملی، مجری همایش‌ها و کنفرانس‌های داخلی و بین المللی) به همت کانون گویندگی و اجرا با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی، کانون آسیب شناسی اجتماعی و دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی ۲۰ و ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت حضوری و برخط در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی همراه با صدور گواهی معتبر و قابل پیگیری از طرف دانشگاه برگزار می‌ شود.
کارگاه جادوی کلام؛ هنر بیان و سخنوری

شرکت‌کنندگان مستعد دوره به صلاح‌دید استاد به عنوان گوینده و مجری در دانشگاه به کار گرفته خواهند شد.
 برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @Aghaie_ATU و شماره 09197595188 پیام دهید.