نشست دبیران و اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۷ کد : ۲۱۸۹۳ انجمن ها
نشست دبیران و اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری با حضور هیئت رئیسه دانشکده و مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ظهر یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد.

نشست دبیران و اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری با حضور هیئت رئیسه دانشکده و مسئولین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ظهر یکشنبه 7 خرداد 1402در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد.

نشست دبیران و اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری به پیشنهاد دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و به منظور تعامل و همفکری و ارائه راهکار در جهت پیشبرد اهداف انجمن های علمی دانشجویی و رفع مشکلات و نواقص موجود تشکیل جلسه داد.

در نشست دبیران و اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده مدیریت و حسابداری دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر میرعلی سید نقوی رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری، دکتر وجه الله قربانی زاده معاون آموزشی دانشکده، آقای علیرضا قنبری معاون مدیر فرهنگی دانشگاه، کارشناسان انجمن های علمی دانشجویی و جمعی از اساتید مشاور و دبیران انجمن های علمی دانشجویی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به طرح مباحثی پیرامون رشد علمی و فعالیتهای انجمن های علمی دانشجویی در کنار اساتید مشاور دانشکده مدیریت و حسابداری از جمله آشنایی با نظام فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، هویت شناسی و استعداد یابی، نقش آفرینی در ظرفیتهای مشارکتی توانمند ساز، نقش آفرینی در رویدادهای شتاب دهنده استعداد های تخصصی، نقش آفرینی عمومی در رویدادهای حل مسئله و ...  بیان کردند و دبیران انجمن های علمی دانشجویی و اساتید مشاور دانشکده مدیریت و حسابداری به ارائه نظرات و دیدگاه های خود و طرح مباحث پیرامون انجمن های علمی دانشجویی و طرح مشکلات و پیشنهادها و چالش های انجمن علمی پرداختند.