سلسله نشست‌های هم اندیشی انجمن های علمی دانشجویی با مسئولان دانشکده ها، استادان مشاور، دبیران انجمن‌ها و معاون فرهنگی

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۱۹۰۱ انجمن ها
نشست هم‌اندیشی انجمن های علمی دانشجویی با مسئولان دانشکده حقوق و علوم سیاسی، استادان مشاور، دبیران انجمن ها و معاون فرهنگی در روز شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه  در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی انجمن های علمی دانشجویی با مسئولان دانشکده حقوق و علوم سیاسی، استادان مشاور، دبیران انجمن ها و معاون فرهنگی در روز شنبه 30 اردیبهشت ماه  در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.

در ابتدای نشست هم‌اندیشی انجمن های علمی دانشجویی با مسئولان دانشکده دکتر مجید عباسی رئیس دانشکده به اساتید و دبیران انجمن های علمی دانشجویی و معاون فرهنگی، بیان داشت: انجمن های علمی دانشجویی باید متمرکز بر کار علمی باشد و براساس ماهیت رشته متناسب با مسائل روز فعالیت کند. اگر انجمن های علمی فعال باشند هم به شبهات پاسخ می دهند، هم علمشان افزایش می یابد و هم در مسیر درست قرار میگیرند.
در ادامه دکتر اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن بیان این نکته که تا به حال 3 برنامه در 3 سطح برای انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه برگزار شده، نقشه راه معاونت فرهنگی را تبیین کرد.
برگزاری رویدادهایی شبه جشنواره حرکت مانند رویداد حل مسئله و ... از جمله برنامه های پیش رو می باشد.
در ادامه دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی به بیان نکات خود پرداختند.
ازجمله نکات مطرح شده خانم اسماعیلی، دبیر انجمن حقوق:
1.    برگزاری نشست انتقال تجربه به دانشجویان جدید انجمن های علمی دانشجویی
2.    تبیین جشنواره حرکت
3.    ایجاد سایت جهت اطلاع رسانی برنامه های انجمن
سارا دانشمند دبیر انجمن علمی دانشجویی حقوق بین الملل بیان کرد: در صورت امکان نیاز است که گواهی رسمی و معتبر از سمت رئیس دانشگاه برای انجمن های علمی دانشجویی صادر شود. همچنین ایشان ضمن بیان موفقیت ها و افتخارات انجمن های علمی دانشجویی دانشکده در جشنواره دانشگاهی حرکت خواستار حمایت و همراهی بیشتر شورای دانشکده و اساتید از انجمن های علمی دانشگاه شدند. از جمله دیگر موارد:

-    عدم وجود فضای مناسب برای انجمن های حقوق دانشکده
-    برندسازی انجمن های دانشکده با برگزاری برنامه هایی مثل جشنواره روز وکیل و جشنواره دیپلمات های جوان
-    اختصاص فضای سالن کتابخانه مرکزی به انجمن های علمی دانشجویی
سید محمدعلی مدرسی دبیر انجمن علمی علوم سیاسی گفت: برای جذب دانشجویان به حوزه انجمن های علمی دانشجویی نیازمند حمایت بیشتر اساتید و دانشکده برای اجرای برنامه ها هستیم.
در ادامه اساتید مشاور نیز به نقش بسیار مهم و حیاتی انجمن های علمی دانشجویی در پویایی محیط دانشگاه اشاره کردند.