هفتمین جشنواره دانشگاهی رویش (مرحله دانشگاهی)

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۴ کد : ۲۱۹۶۷ اطلاعیه ها کانون ها
هفتمین جشنواره دانشگاهی رویش ویژه کانون های فرهنگی هنری-ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی با ارسال گزارش فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در بازه زمانی اردیبهشت ۱۴۰۱ الی خرداد ۱۴۰۲ در بخش استعداد، ایده و نوآوری کانونی: استعداد و برنامه و نوآوری های خاص در زمینه‌های فرهنگی، نمایشی،هنری، اجتماعی، مذهبی و... به همت کانون‌های فرهنگی هنری ادبی، اجتماعی و مذهبی برگزار می‌شود.
هفتمین جشنواره دانشگاهی رویش (مرحله دانشگاهی)

هفتمین جشنواره دانشگاهی رویش ویژه کانون های فرهنگی هنری-ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی با ارسال گزارش فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در بازه زمانی اردیبهشت ۱۴۰۱ الی خرداد ۱۴۰۲ در بخش استعداد، ایده و نوآوری کانونی: استعداد و برنامه و نوآوری های خاص در زمینه‌های فرهنگی، نمایشی،هنری، اجتماعی، مذهبی و...   به همت کانون‌های فرهنگی هنری ادبی، اجتماعی و مذهبی برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار :۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۲

آثار و گزارش تصویری از فعالیت‌های خود را در قالب ورد به ایمیل rooyesh6.atu@gmail.com  ارسال نمایید.
دبیرخانه جهت کسب اطلاعات: 48393517