سمینار «ورود به دنیای رمزارز با چاشنی هوش مصنوعی» برگزار شد

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۱ کد : ۲۲۱۱۱ انجمن ها
سمینار «ورود به دنیای رمزارز با چاشنی هوش مصنوعی» به همت انجمن کارآفرینی دانشکده مدیریت و شرکت بایتیکل (پلتفرم یادگیری ترید با هوش مصنوعی) روز دوشنبه ۸ خرداد ماه برگزار شد.
سمینار «ورود به دنیای رمزارز با چاشنی هوش مصنوعی» برگزار شد

در این سمینار که با حضور مجموعا ۱۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه برگزار شد موضوعات زیر مطرح شد:
۱. آشنایی با ماهیت بیت کوین و بازار رمزارزها
۲. روش های مختلف سرمایه گذاری در این حوزه(ایردراپ، استیکینگ، شناسایی GEM Coin، ترید و توسعه نرم افزار)
۳. نحوه استفاده از هوش مصنوعی و ربات تریدر در بازار رمزارز ( معاملات الگوریتمی - دستیار ترید - ChatGPT )
۴. معرفی استراتژی ترید براساس رفتار نهنگ ها و پول هوشمند و سنتیمنت
در پایان، قرعه‌کشی بیت کوینی انجام شد و سه نفر از دانشجویان برنده‌ی این جایزه‌ی ویژه شدند. فیلم این سمینار ضبط شده و از طریق لینک زیر قابل مشاهده است.