گزارش تصویری:

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۲۴۳۱
آیین دانش آموختگی دانشکده های ادبیات فارسی و زبان های خارجی؛ الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی ( مقطع کارشناسی- ورودی ۹۸) صبح امروز دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری با حضور دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر مهدی واحدی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر عباسعلی وفائی رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، دکتر حسام الدین خلعتبری  رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر محسن حبیبی مدیر دفتر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، محمدجواد نوراحمدی مدیر اجتماعی دانشگاه و جمعی از مدیران گروه های آموزشی دانشکده ها،  اساتید، مسئولین و دانش آموختگان به همراه والدینشان برگزار شد.

آیین دانش آموختگی دانشکده های ادبیات فارسی و زبان های خارجی؛ الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی ( مقطع کارشناسی- ورودی 98) صبح امروز دوشنبه 26 تیر 1402 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری با حضور دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر مهدی واحدی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر عباسعلی وفائی رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، دکتر حسام الدین خلعتبری  رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر محسن حبیبی مدیر دفتر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، محمدجواد نوراحمدی مدیر اجتماعی دانشگاه و جمعی از مدیران گروه های آموزشی دانشکده ها،  اساتید، مسئولین و دانش آموختگان به همراه والدینشان برگزار شد.

اجرای موسیقی، پخش کلیپ، قرائت سوگندنامه و اهدای لوح تقدیر و تندیس دانش‌آموختگی، اجرای رادیو دانشجویی، بریدن کیک دانش آموختگی توسط زوج دانشجو و ...  از برنامه‌های این آیین بود.

گفتنی است آئین دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی ( مقطع کارشناسی- ورودی ۹۸) از روزهای چهارشنبه ۲۱ تیر لغایت دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ به تفکیک دانشکده ها و از ساعت ۹ تا ۱۲ در پردیس مرکزی و در سالن های آمفی تئاتر دانشکده های مدیریت و حسابداری و روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد و در این آئین دانشجویان ورودی ۹۸ به همراه خانواده هایشان حضور داشتند.

کلید واژه ها: آیین دانش آموختگی جشن دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی دانشکده های ادبیات فارسی و زبان های خارجی؛ الهیات و معارف اسلامی