نشست هم اندیشی اعضای فعال کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی برای برنامه‌ «بزرگداشت حافظ»

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۲۳۰۳۴ اطلاعیه ها کانون ها
نشست هم اندیشی اعضای فعال کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه ۲۲ و ۲۳مهر ۱۴۰۲ به منظور برنامه ریزی برنامه‌ «بزرگداشت حافظ» برگزار شد.

نشست هم اندیشی اعضای فعال کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه ۲۲ و ۲۳مهر 1402 به منظور برنامه ریزی  برنامه‌ «بزرگداشت حافظ» برگزار شد.

گفتنی است نشست ساعتی با حافظ (شعر حافظ و موسیقی ایرانی) به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی با سخنرانی دکتر محسن حبیبی رئیس دانشکده، دکتر سعید حمیدیان استاد دانشگاه علامه طباطبائی و دارای نشان درجه یک علمی حافظ شناسی همراه با اجرای موسیقی زنده و برگزاری مسابقه و اهدای جوایز دوشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ در سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات و زبان های خارجی برگزار می شود.