برگزاری اولین مسابقهٔ آشپزی کدبانو در خانهٔ فرهنگ ایران دخت
اولین مسابقهٔ آشپزی کدبانو در خانهٔ فرهنگ ایران دخت با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و با هم به رقابت پرداختند.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علّامه طباطبائی؛ اولین مسابقهٔ آشپزی کدبانو با پخت آش در خانهٔ فرهنگ ایران دخت با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی امروز یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این مسابقه حدود ۱۰ نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علّامه طباطبائی در اولین هفته از این رویداد هفتگی شرکت کردند و برای داوری مسابقهٔ آشپزی کدبانوی این هفته از خانم اخوانفر و آقای مقدم از کارشناسان تغذیه دعوت شده بود و یک نفر داور نیز از بین حاضرین با قرعه کشی انتخاب شد.
بعد از تست آشها و امتیاز دهی به شرکت کنندگان توسط داوران، سکینه ابومسعود از کارکنان با پخت آش ماش رتبهٔ اول، معصومه علیبخشی از کارکنان با پخت آش بادمجان نهاوند رتبهٔ دوم و مهدیس شهریارپناه از دانشجویان نوورودی کارشناسی با پخت آش رشته رتبهٔ سوم این مسابقات را کسب کردند.
در پایان این مسابقه برای انتخاب نوع غذای هفتهٔ آینده، بین حاضرین نظرسنجی به عمل آمد و "پیتزا" با بیشترین رای انتخاب شد.
گفتنی است این مسابقه به همت کارگروه مسابقات خانهٔ فرهنگ ایران دخت متشکل از کارشناسان فرهنگی ناهید حیدری و ساناز صفردوست و دانشجویان فاطمه تاج آبادی هرات و زهرا دهقان تدارک دیده شده بود.
نظر شما :