جلسه اخلاق با سخنرانی آیت الله محمد باقر تحریری در دانشگاه علامه طباطبائی(ره) برگزار شد
جلسه اخلاق با سخنرانی آیت الله محمد باقر تحریری به همت واحد فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی(ره) سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.
برنامه درس اخلاق حضرت آیت الله تحریری از شاگردان مرحوم علامه طباطبائی با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی بعد اقامه فریضه عصر در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد و آیت الله تحریری در بیانات مهمی با اشاره به ایام حزن و اندوه شهادت حضرت زهرا(س) ایراد کرد: حضرت زهرای مرضیه(س) پشتوانه بسیجیان عزیز در جبهه های حق علیه باطل بوده و هست، صدیقه کبری(س) در فرمایشات نبی اکرم(ص) و اهل بیت(ع) فضایل بیشماری در شانشان بیان شده است.
آیت الله تحریری گفت: أئمه اطهار برای ما جنبه الگویی دارند و اساسا این معرفی ها برای ماست که امت اسلامی از این شخصیت بزرگوار در ساحتهای مختلف زندگی الگو بگیریم.
وی با طرح این سوال که اوصاف نیکان در قرآن کریم چگونه است؟ و آنها در عرصه های مختلف چگونه نیکی خود را نشان داده اند؟ گفت: این اوصاف جنبه های معرفتی گوناگومی دارد که در عرصه های مختلف بینشی، عملی و اخلاقی راه را به ما نشان می دهد.
شاگرد علامه طباطبائی با اشاره به آیه 177 سوره مبارکه بقره « لَیْسَ الْبِرَّ أَنْ تُوَلُّوا وُجُوهَکُمْ قِبَلَ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ وَلَٰکِنَّ الْبِرَّ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ ...» بیان کرد: نیکی این نیست که چهره را به سمت مشرق و مغرب قرار دهی بلکه شاخصه نیکی ایمان به خدا، قیامت،معاد و انبیاء می باشد، ایمان یک شاخصه مهم نیکی است که انسان بواسطه آن امتحان می شود و ابزار آن عقلانیت و تعقل است که اساس وجود انسان بر تعقل و درک چیستی خود و فلسفه هستی است.
در پایان استاد فلسفه و اخلاق با توسل به وجود نورانی حضرت زهرا(س) به ذکر مرثیه پرداخت.
نظر شما :