برگزاری دومین مسابقهٔ آشپزی کدبانو در خانهٔ فرهنگ ایران دخت
دومین مسابقهٔ آشپزی کدبانو در خانهٔ فرهنگ ایراندخت شنبه 11 آذر 1402 با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی روبرو شد و با هم به رقابت پرداختند.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علّامه طباطبائی؛ دومین مسابقهٔ آشپزی کدبانو با پخت پیتزا در خانهٔ فرهنگ ایراندخت با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی امروز شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این مسابقه 13نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علّامه طباطبائی در دومین مرحله از این رویداد هفتگی شرکت کردند و برای داوری مسابقهٔ آشپزی کدبانوی این هفته آقای امیری و آقای لطافتی از کارشناسان تغذیه حضور داشتند.
بعد از تست پیتزاها و امتیاز دهی به شرکت کنندگان توسط داوران، زهرا سادات حسینی از دانشجویان با پخت پیتزای ارگانیک رتبهٔ اول، ساناز صفر دوست از کارکنان با پخت پیتزای مخلوط رتبهٔ دوم و فاطمه نوروزی از دانشجویان با پخت پیتزای مخلوط رتبهٔ سوم این مسابقات را کسب کردند.
در پایان این مسابقه برای انتخاب نوع غذای هفتهٔ آینده، بین حاضرین نظرسنجی به عمل آمد و "پیتزا" با بیشترین رای انتخاب شد.
گفتنی است همزمان با تست پیتزاها توسط داوران، کارشناسان فرهنگی به برگزاری مسابقه بین حاضرین پرداختند.
نظر شما :