۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۲۳۷۶۷ اطلاعیه ها انجمن ها
فراخوان انتخابات شورای اجرایی و اعضای دانشجویی کارگروه پشتیبانی و نظارت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه ویژه نمایندگان مجمع عمومی انجمن ها منتشر شد و بر اساس آن هر انجمن در مجمع عمومی دانشگاه صرفاً یک نفر نماینده دارد که می تواند کاندیدا شده یا رای دهد.

داوطلبان می‌بایست فرم مربوطه را تکمیل، کاندیداتوری خود را در هر بخش تعیین کرده و به ایمیل انجمن های علمی ارسال کنند.

anjomanelmi98.atu@gmail.com

کسب اطلاعات بیشتر: 48393509  -  48393511  -  48393523