نخستین "موت کورتِ ملّیِ حقوقِ کیفری"

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۵ کد : ۲۳۹۱۲ اطلاعیه ها انجمن ها
نخستین "موت کورتِ ملّیِ حقوقِ کیفری" به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی و انجمن علمی دانشجویی حقوق و انجمن علمی دانشجویی حقوق کیفری و جرم شناسی دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری معاونت فرهنگی برگزار می شود.
نخستین "موت کورتِ ملّیِ حقوقِ کیفری"

دبیر علمی رویداد: دکتر غلامحسن کوشکی
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی

شرایط ثبت نام:
۱_ اعضای تیم : ۳ نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته های حقوق یا فقه و حقوق ، کارآموزان وکالت،فارغ التحصیلانِ با فاصله حداکثر ۲ سال از فارغ التحصیلی( یک مربی اختیاری)

۲_ هزینه ثبت نام : برای هر تیم ۶۰۰ هزار تومان

تاریخ های مهم رویداد :

مهلت ثبت نام : تا 15 دی ماه

مهلت ارسال لوایح دفاعیه: تا 25 بهمن ماه

تاریخ اعلام نتیجه داوری دور اول: ۴ اسفندماه

تاریخ برگزاری دور دوم (دور شفاهی): ۱۳ اسفندماه ( به صورتِ حضوری در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی )

دریافت دادخواست ها و لوایح از طریق ایمیل اختصاصیِ رویداد ، صورت می‌گیرد.   apmc@atu.ac.ir