درنگی بر «مگه تموم عمر چندتا بهاره؟» با حضور سروش صحت (کارگردان)

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۳۹۱۷ اطلاعیه ها کانون ها
درنگی بر «مگه تموم عمر چندتا بهاره؟» با حضور آقای سروش صحت (کارگردان)، دکتر حسین سرفراز (عضو هیئت علمی علوم ارتباطات اجتماعی)، دکتر سبحان یحیائی (عضو هیئت علمی روابط‌عمومی) و دکتر بهارک محمودی (عضو هیئت علمی روزنامه‌نگاری)  دوشنبه ۲۷ آذر ساعت ۱۵:۳۰ در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی  به همت کانون فیلم و عکس با همکاری انجمن علمی  دانشجویی مطالعات فرهنگی و رسانه و رسانه آثاروما برگزار می‌شود.
درنگی بر «مگه تموم عمر چندتا بهاره؟» با حضور سروش صحت (کارگردان)