نشست یهود و مهدویت (حضوری و مجازی)

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۲ کد : ۲۳۹۴۲ اطلاعیه ها انجمن ها
 نشست یهود و مهدویت (حضوری و مجازی) به همت انجمن علمی- دانشجویی علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر محمد هادی همایون (استاد گروه فرهنگ و تمدن دانشگاه امام صادق علیه السلام)، دکتر محسن قاسم پور (دبیر نشست و استاد گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر عباس اشرفی (دانشیار گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبائی) و دکتر محمود مطهری نیا (استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران)  سه‌شنبه ۲۸ آذر ماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در سالن شیخ طوسی (طبقه پنجم) دانشکده الهیات و معارف اسلامی  برگزار میشود.
نشست یهود و مهدویت (حضوری و مجازی)

لینک مجازی نشست:
(لطفا با گزینه مهمان وارد شوید)