مسابقه شعر و نثر مهرآنا در دو قالب شعر و نثر ادبی

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۴۰۴۶ اطلاعیه ها انجمن ها
 مسابقه شعر و نثر مهرآنا در دو قالب شعر و نثر ادبی با محورهای (محور اصلی: مادر و محور ویژه: ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و محور طنز) در انواع قالب شعری نو، سپید، قصیده، غزل، کلاسیک، مثنوی و غیره مخصوص دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به همت انجمن علمی علوم قرآن و حدیث و کانون شعر و ادب دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت ولادت حضرت زهرا و روز مادر برگزار می شود.
مسابقه شعر و نثر مهرآنا در دو قالب شعر و نثر ادبی

مهلت ارسال آثار: ۸ دی ۱۴۰۲
 اعلام نتایج: ۱۱ دی ماه ۱۴۰۲ در قالب مراسم شب شعر‌ با حضور مهمان ویژه

به همراه جوایز نقدی برای نفرات اول تا سوم هر بخش