دهمین برنامه "زیستِ لحظهِ در صحنهِ"

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۴۰۷۱ اطلاعیه ها کانون ها
 دهمین برنامه "زیستِ لحظهِ در صحنهِ" (تماشای گروهی تئاتر «توافق‌نامه») اثری از کوروش سلیمانی براساس متنی از فلیپ کلودل یکشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۲، ساعت ۲۰ در ایرانشهر، سالن استاد ناظرزاده کرمانی همراه با تخفیف ۶۰ درصدی ویژه‌ی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
دهمین برنامه "زیستِ لحظهِ در صحنهِ"

دهمین برنامه "زیستِ لحظهِ در صحنهِ" (تماشای گروهی تئاتر «توافق‌نامه») اثری از کوروش سلیمانی براساس متنی از فلیپ کلودل یکشنبه 10 دی ۱۴۰۲، ساعت 20 در ایرانشهر، سالن استاد ناظرزاده کرمانی همراه با تخفیف 60 درصدی ویژه‌ی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

خلاصه داستان:
دو دوست قدیمی پس از مدتها یکدیگر را می بینند. یکی بازیگری ست متوسط و دیگری نمایشنامه نویسی ناموفق. بازیگر می خواهد آپارتمانش را بفروشد و برای این کار از دوستش خواسته که در زمان امضاء توافق نامه آنجا حضور یابد تا خیال خریدار راحت باشد. اما.....

لطفا جهت ثبت نام (تا انتهای روز جمعه ) و اطلاعات بیشتر از طریق زیر با ما در ارتباط باشید.

@hanie_m27
@kanoon_atu