یازدهمین جشنواره ملی رویش برگزار می شود

۰۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۲۴۴۰۰ کانون ها
یازدهمین جشنواره ملی رویش با معرفی آثار و دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی به میزبانی دانشگاه یزد در تاریخ ۳۰ بهمن ماه لغایت ۳ اسفند برگزار خواهد شد.
یازدهمین جشنواره ملی رویش برگزار می شود

یازدهمین جشنواره ملی رویش با معرفی آثار و دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی به میزبانی دانشگاه یزد در تاریخ 30 بهمن ماه لغایت 3 اسفند برگزار خواهد شد.

فراخوان طراحی هویت بصری یازدهمین جشنواره رویش کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌های کشور نیز در قالب پوستر رویداد، تندیس رویداد، تبلیغات محیطی، هدایای تبلیغاتی  در 22 دی ماه پایان یافت.

همچنین پایان مرحله اولیه بررسی محتوا و چهارچوب آثار دریافتی جشنواره رویش ملی یازدهم در فاصله زمانی 5 الی 17 دی ماه 1402 انجام شد. در این مرحله کلیه آثار دریافتی دوره یازدهم جشنواره ملی رویش مورد بررسی قرارگرفته و آثاری که اصول اعلام شده در آیین نامه و شیوه نامه این دوره از جشنواره را رعایت کرده بودند برای مرحله اول داوری ارسال شدند.

لازم به توضیح است که طی روزهای آینده مرحله اول داوری انجام شده و امتیازبندی آثار بر اساس امتیازات اعلام شده در شیوه نامه انجام می شود.