کارگاه پایتون برای علم داده

۰۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۴۴۰۶ اطلاعیه ها انجمن ها
 کارگاه پایتون برای علم داده با تدریس مهندس امیررضا تجلی (کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع دانشگاه تهران، مدیر اجرایی مرکز مطالعات مهندسی فرآیند و مدیریت منابع دانشگاه تهران) به همت انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی با همکاری دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی در روزهای جمعه ساعت ۱۶:۳۰ الی ۲۱:۳۰ به مدت ۳۶ ساعت شروع دوره از ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ همراه با ارائه مدرک معتبر آموزشی  برگزار می شود.
کارگاه پایتون برای علم داده

کارگاه پایتون برای علم داده با تدریس مهندس امیررضا تجلی (کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع دانشگاه تهران، مدیر اجرایی مرکز مطالعات مهندسی فرآیند و مدیریت منابع دانشگاه تهران) به همت انجمن علمی دانشجویی روابط عمومی با همکاری دفتر مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی در روزهای جمعه ساعت ۱۶:۳۰ الی ۲۱:۳۰ به مدت ۳۶ ساعت شروع دوره از ۲۷ بهمن 1402 همراه با ارائه مدرک معتبر آموزشی  برگزار می شود.

سرفصل های دوره را می توانید به صورت کامل در فایل pdf مشاهده کنید.