اطلاعیه:

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۲۴۶۰۵ اطلاعیه ها نشریات
جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود و تمامی درخواست های ثبت شده در سامانه نشریات وزارت عتف پس از تاریخ چهارشنبه۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ در جلسه بعدی کمیته مطرح خواهد شد.

جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه۲۹ بهمن ماه 1402 برگزار می‌شود و تمامی درخواست های ثبت شده در سامانه نشریات وزارت عتف پس از تاریخ چهارشنبه۲۵ بهمن ماه 1402 در جلسه بعدی کمیته مطرح خواهد شد.

برای راهنمائی بیشتر  با  کارشناس نشریات  با کاربری @atu_nashr1 در پیام‌رسان داخلی بله و ایتا ارتباط بگیرید.