«جشن بزرگ روز جوان» با موضوع جوان هدفمند و سخنرانی دکتر شاهین فرهنگ

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۰ کد : ۲۴۶۸۴ اطلاعیه ها کانون ها
«جشن بزرگ روز جوان» با موضوع جوان هدفمند و سخنرانی دکتر شاهین فرهنگ به همت واحد کانون های فرهنگی هنری ادبی اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه ۸ اسفندماه ساعت ۱۳ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری همراه با اجرای موسیقی، تواشیح، مسابقه و اهدای جوایز، شعرخوانی دانشجویی و قرعه کشی برگزار می‌شود.
«جشن بزرگ روز جوان» با موضوع جوان هدفمند و سخنرانی دکتر شاهین فرهنگ

جهت شرکت در برنامه به لینک زیر مراجعه نمائید:

(دانشجویان جهت شعرخوانی در مراسم، اشعارشان را با موضوع حضرت علی اکبر(ع) و دانشجوی جوان به ایدی kanoon_atu1402@ ارسال نمایند)